Grecia Incendii : T9086xrbxvnntm : Cel puțin 1.450 de pompieri greci, ajutați de colegi din alte țări, continuă lupta cu cinci focare majore în nordul.

Grecia Incendii : T9086xrbxvnntm : Cel puțin 1.450 de pompieri greci, ajutați de colegi din alte țări, continuă lupta cu cinci focare majore în nordul.. Unde se pot informa românii O mănăstire și mai multe sate au fost înconjurate de flăcări miercuri pe insula evia, la 200 km de atena, în cel mai violent dintre cele patruzeci de incendii care au lovit grecia sub efectul unor valuri de căldură excepționale, potrivit afp. Pericol masiv de incendii în grecia. Patru sate evacuate în peloponez. Grecia, una dintre destinațiile favorite ale turiștilor români, este pustiită de numeroase incendii de pădure din cauza temperaturilor extrem de ridicate.

Au fost distruse sute de case în multe suburbii din nordul atenei, insula evia, peloponez și. Flăcările uriașe venite din pădure și. Pompierii duc o luptă titanică împotriva focului, spune șeful protecției civile din grecia. Aerul a devenit aproape irespirabil la atena, din cauza fumului degajat de incendiile care au ajuns în suburbiile capitalei greciei, relatează sâmbătă dpa. De luni de zile în grecia izbucneşte un incendiu de pădure după altul.

Sto7bngqfzk1nm
Sto7bngqfzk1nm from image.stirileprotv.ro
În grecia există pericol ridicat de incendii. Patru sate evacuate în peloponez. Evia, una dintre cele mai mari și mai importante insule din grecia, este cuprinsă de incendii apocaliptice, imposibil de ținut sub control. Grecia, una dintre destinațiile favorite ale turiștilor români, este pustiită de numeroase incendii de pădure din cauza temperaturilor extrem de ridicate. 74 de morţi şi aproape 200 de răniţi. Ce mă supără cel mai tare, un lucru pe care trebuie să îl port în inimă, este că este oribil să vezi lângă tine o persoană care se îneacă şi să nu poţi să o ajuţi, spune un supravieţuitor. De asemenea, secretariatul de stat pentru situaţii de urgenţă a emis o avertizare de incendii (nivel de alertă grad 4 din 5) pentru mai multe zone. Attica, grecia centrală (insula evia), marea egee de nord (insulele chios, samos, ikaria), creta.

Cel puțin 1.450 de pompieri greci, ajutați de colegi din alte țări, continuă lupta cu cinci focare majore în nordul.

Incendii de pădure fără încetare. Pe 23 iulie 2018, zeci de incendii de vegetație au izbucnit în zonele din apropierea capitalei greciei, cu două focare principale: Au fost distruse sute de case în multe suburbii din nordul atenei, insula evia, peloponez și. De luni de zile în grecia izbucneşte un incendiu de pădure după altul. Grecia, cuprinsă de 118 incendii. Atenţionare mae pentru românii care călătoresc în grecia: Organizaţii de mediu avertizează că incendiile de pădure şi valurile de căldură le vor afecta oamenilor. Mare atenție, dacă plecați în concediu! Vor mai fi şi în viitor incendii de pădure. Adaugă un articol, blog, video sau o galerie foto în arhiva mea folosind opțiunea citesc mai târziu. Potrivit ministerului afacerilor externe, în grecia, meteorologii au emis un cod roșu de caniculă. Ministerul afacerilor externe a emis o atenționare de călătorie pentru grecia. O m are parte din insula rhodos a rămas duminică fără curent electric și apă, din cauza unui incendiu de vegetație care a afectat rețelele de alimentare.

Mare atenție, dacă plecați în concediu! Au fost distruse sute de case în multe suburbii din nordul atenei, insula evia, peloponez și. Incendiile din grecia din 2018. Ce mă supără cel mai tare, un lucru pe care trebuie să îl port în inimă, este că este oribil să vezi lângă tine o persoană care se îneacă şi să nu poţi să o ajuţi, spune un supravieţuitor. Aerul a devenit aproape irespirabil la atena, din cauza fumului degajat de incendiile care au ajuns în suburbiile capitalei greciei, relatează sâmbătă dpa.

Incendii De Amploare In Grecia Pompierii Intervin Cu Avioane și Elicoptere Dar Mii De Hectare De Pădure Au Fost Distruse Digi24
Incendii De Amploare In Grecia Pompierii Intervin Cu Avioane și Elicoptere Dar Mii De Hectare De Pădure Au Fost Distruse Digi24 from s.iw.ro
Aerul a devenit aproape irespirabil la atena, din cauza fumului degajat de incendiile care au ajuns în suburbiile capitalei greciei, relatează sâmbătă dpa. Attica, grecia centrală (insula evia), marea egee de nord (insulele chios, samos, ikaria), creta. Grecia atenționează și recomandă turiștilor să nu aprindă focul în aer liber, iar în cazul în care văd incendii să anunțe îndată pompierii. Grecia, în stare de alertă din cauza incendiilor. 74 de morţi şi aproape 200 de răniţi. Ce mă supără cel mai tare, un lucru pe care trebuie să îl port în inimă, este că este oribil să vezi lângă tine o persoană care se îneacă şi să nu poţi să o ajuţi, spune un supravieţuitor. Cel puțin 1.450 de pompieri greci, ajutați de colegi din alte țări, continuă lupta cu cinci focare majore în nordul. Pompierii au continuat să lupte sâmbătă împotriva incendiilor de pădure din sudul turciei pentru a patra zi consecutiv, în timp ce numărul morţilor a crescut la şase, transmite duminică afp citând agenţia oficială de presă turcă anadolu, potrivit agerpres.

100 de pompieri români au plecat să ajute dată publicare:

Ministerul afacerilor externe a emis o atenționare de călătorie pentru grecia. Cel puțin 1.450 de pompieri greci, ajutați de colegi din alte țări, continuă lupta cu cinci focare majore în nordul. Ministrul grec pentru protecția civilă și. Mare atenție, dacă plecați în concediu! Incendii în turcia și grecia. Grecia, în stare de alertă din cauza incendiilor. Organizaţii de mediu avertizează că incendiile de pădure şi valurile de căldură le vor afecta oamenilor. Aerul a devenit aproape irespirabil la atena, din cauza fumului degajat de incendiile care au ajuns în suburbiile capitalei greciei, relatează sâmbătă dpa. În grecia există pericol ridicat de incendii. Sunt incendii de pădure de amploare în partea de nord a mediteranei, în grecia, turcia și italia. Grecia, cuprinsă de 118 incendii. Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale ambasadei româniei la atena +302106774035 şi. Aproape toată grecia este acum sub alertă de incendii.

Adaugă un articol, blog, video sau o galerie foto în arhiva mea folosind opțiunea citesc mai târziu. Aerul a devenit aproape irespirabil la atena, din cauza fumului degajat de incendiile care au ajuns în suburbiile capitalei greciei, relatează sâmbătă dpa. Aproape toată grecia este acum sub alertă de incendii. Pompierii au continuat să lupte sâmbătă împotriva incendiilor de pădure din sudul turciei pentru a patra zi consecutiv, în timp ce numărul morţilor a crescut la şase, transmite duminică afp citând agenţia oficială de presă turcă anadolu, potrivit agerpres. Incendiile catastrofale din grecia sunt parcă.

Bssajpqj6xhmnm
Bssajpqj6xhmnm from media.stiridiaspora.ro
O m are parte din insula rhodos a rămas duminică fără curent electric și apă, din cauza unui incendiu de vegetație care a afectat rețelele de alimentare. Unde se pot informa românii Sunt incendii de pădure de amploare în partea de nord a mediteranei, în grecia, turcia și italia. Temperaturile neobișnuit de mari din ultimele zile au declanșat mai multe incendii de proporții în toată peninsula balcanică. Incendii de pădure fără încetare. Ministerul afacerilor externe a emis o atenționare de călătorie pentru grecia. Vor mai fi şi în viitor incendii de pădure. Termometrele ajung până la 46 de grade în următoarele ore, iar autoritățile sunt în alertă.

A doua zi de incendii devastatoare in grecia.

O m are parte din insula rhodos a rămas duminică fără curent electric și apă, din cauza unui incendiu de vegetație care a afectat rețelele de alimentare. Grecia este afectată de un nou val de căldură începând de vineri, iar temperaturile oscilează între 42 şi 44 de grade celsius, potrivit serviciilor meteorologice. Grecia, una dintre destinațiile favorite ale turiștilor români, este pustiită de numeroase incendii de pădure din cauza temperaturilor extrem de ridicate. Greece fires athenes evia smoke grecia incendii masive Bilanț cutremurător al incendiilor din grecia: Au fost distruse sute de case în multe suburbii din nordul atenei, insula evia, peloponez și. În grecia există pericol ridicat de incendii. Autorităţile din grecia au emis un avertisment de incendiu în mai multe regiuni ale ţării. Vor mai fi şi în viitor incendii de pădure. Şi ministerul român al afacerilor externe a transmis o atenţionare pentru conaţionalii care vor să călătorească în grecia ori sunt deja acolo, având în vedere că au fost emise avertizări de incendii pentru regiunea peloponezului și pentru insulele creta, lesbos, chios, samos și icaria. O treime din grecia este sub cod roșu de incendii. Attica, grecia centrală (insula evia), marea egee de nord (insulele chios, samos, ikaria), creta. 74 de morţi şi aproape 200 de răniţi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook